Go Back   HondaShowOff.com Forums > Car Talk > Honda

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2007, 02:18 PM   #1
slimtdx
Noob
 
Join Date: Mar 2007
Location: Upstate NY
Posts: 20
slimtdx is on a distinguished road
Send a message via AIM to slimtdx Send a message via Yahoo to slimtdx
Default VTEC issue

im in the midst of trying to install my VTEC oil pressure switch (easy enough...) and ive run into a problem. where the switch should be screwed in is a hole w/ no threads. its about a 1/4 inch deep not threaded and nothing in it, so i cant screw in the switch. the vtec solenoid and connector is there as well. im confused and i called an acura dealership and they are confused. so im trying here. the net didnt turn much up either.

Note: did some further researching and ive come to the conclusion that JDM motors do not use the VTEC oil pressure switch...which i find odd. has anyone heard of this?

Last edited by slimtdx; 04-05-2007 at 05:18 PM.
slimtdx is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2007, 05:35 PM   #2
kevoweb
Regular User
 
kevoweb's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Hornell, NY
Posts: 3,431
kevoweb will become famous soon enough
Send a message via AIM to kevoweb
Default

nah, didn't know that. Then again i don't have vtec :-P
__________________
1995 Civic DX Last Updated: 6.23.08

"Redline first gear, and then pop the clutch three times. Let your toe lift, then slam it into reverse.VTEC every time...."

1995 Honda Civic DX - sold
2002 Subaru Impreza WRX - teh daily


kevoweb is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2003 - 2008, HondaShowOff.com